Foto-les

Beter leren fotograferen is leuk en als je er geld mee verdient, ook nodig. Een aantal jaren als assistentfotograaf werken bij een gerenommeerde professional zit er echter voor de meeste mensen niet in dus wat is het alternatief als je vooruit wil ?

Docent/Assistent ? De docistent 🙂

Op karwei met fotografe Ninette Moorman. Als combi van begeleider en assistent was ik bij de shoot, die ze natuurlijk fantastisch deed. ( zie hier het resultaat ! )

Ninette:
Voor een buitenlands tijdschrift kreeg ik de opdracht die een mix moest zijn van een homestory en portret. Voorbeelden waren met flitslicht maar ik werk hier te weinig mee. Ik heb daarom Huib gevraagd mee te gaan; We bespraken welke apparatuur mee te nemen en op locatie maakten we een plan welke plekken in welke volgorde te gebruiken als achtergrond. Huib heeft zoveel ervaring en dat is heel fijn. Hij is relaxed en iedereen voelt zich op z’n gemak bij hem. Na afloop bespraken we het afwerk- en aanlever-proces en nu lever ik m’n foto’s veel professioneler aan. Ik heb enorm veel geleerd die dag !

Hoe gebruik ik thuis mijn flitsers ?

In meerdere fotografische disciplines heb ik lange tijd gewerkt en gezien dat trends in beeld veranderen. Iedereen heeft een eigen benadering met fotografie, maar hóe versterk je datgene wat jouw fotografie onderscheidend maakt ? Dat is waar ik je graag mee help.

De lessen van Huib van Wersch waren voor mij een geweldige tijd en een echte ‘eye-opener’. Niet alleen behandelt hij de technische kant en biedt wat hij ziet dat je nodig hebt, maar hij observeert je en ziet hoe je kijkt en niet ziet ! Van actie-shots tot studio-ervaring met directe en oprechte aanwijzingen. Super leerzaam, zowel voor als achter de lens. Dankje Huib !
M.van Boetzelaer m.s.t.a.t.

Voor een sessie bespreken we eerst de huidige situatie en wat we op welke wijze aandacht gaan geven. Na de feitelijke middag dat we aan de slag gaan, zullen we de resultaten bespreken op mijn studio aan de Amsteldijk. All-in is het tarief voor een begeleidings-traject dit jaar slechts € 275,- ex btw. Bel voor een afspraak